La Naca Della Taranta B & B

Salento Yarımadası (bölge), Galatina
La Naca Della Taranta B & B Öne Çıkan Resim
La Naca Della Taranta B & B Dış Mekan
La Naca Della Taranta B & B Dış Mekan
La Naca Della Taranta B & B Dış Mekan
La Naca Della Taranta B & B Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
La Naca Della Taranta B & B
Corso Armando Diaz, 138 Salento Yarımadası (bölge), Galatina

La Naca Della Taranta B & B konaklamanızda Galatina bölgesinde, Alexandria Aziz Katerina Bazilikası ile 1,3 km (0,8 mi) ve Santa Maria al Bagno Plajı ile 17,5 km (10,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Padula Bianca Plajı ile 20,4 km (12,7 mi) ve Lido Conchiglie Plajı ile 20,6 km (12,8 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Romantic
Romantic Süit, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Classic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x