La Dimora Delle Rondini

Salento Yarımadası (bölge), Galatina
La Dimora Delle Rondini Öne Çıkan Resim
La Dimora Delle Rondini Dış Mekan
La Dimora Delle Rondini İç Mekan
La Dimora Delle Rondini İç Mekan
La Dimora Delle Rondini İç Mekan
Image More +53 fotoğraf
La Dimora Delle Rondini
Corso Re D'Italia Salento Yarımadası (bölge), Galatina

Galatina bölgesindeki La Dimora Delle Rondini konaklamanızda, Lampada senza Luce Heykeli ve Tarantismo Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Maria al Bagno Plajı ile 15 mi (24,1 km) ve San Paolo Kilisesi ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Küçük Mutfak
Room
Süit, Jakuzi
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x