La Maison Nomade

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
La Maison Nomade Öne Çıkan Resim
La Maison Nomade İç Mekan
La Maison Nomade Kahvaltı
La Maison Nomade Kahvaltı
La Maison Nomade Yerinde Yemek
Image More +87 fotoğraf
La Maison Nomade
Sidi Benslimane Kaa Sour Derb Sidi Ahmed, El Barje N° 94 Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

La Maison Nomade size Marrakech merkezinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Souk El Bahja ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 2,5 mi (3,9 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 2,5 mi (4,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili riad otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Club Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Honeymoon Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x