La Maison du Grand Four

Cote Chalonnaise, Mercurey
La Maison du Grand Four Genel
La Maison du Grand Four Öne Çıkan Resim
La Maison du Grand Four Dış Mekan
La Maison du Grand Four Dış Mekan
La Maison du Grand Four Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
La Maison du Grand Four
8 Rue du Château Cote Chalonnaise, Mercurey

Mercurey bölgesindeki bu tatil evi misafirlere kırsal bölgede, Domaine du Chateau de Chamirey Üzüm Bağları ve Şaraphanesi ve Chamirey Şatosu ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu tatil evi Chalon Katedrali ile 12,9 km (8 mi) ve Le Colisée ile 13,4 km (8,3 mi) mesafede.

La table du Chateau, bu tatil evi misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa, telefon ve ücretsiz uluslararası arama imkanı sunulmaktadır.

Bitişik şaraphane, sauna ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Mercurey bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev
Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x