Domaine Pont Juillet

Burgonya, Fontaines
Domaine Pont Juillet Genel
Domaine Pont Juillet Genel
Domaine Pont Juillet Genel
Domaine Pont Juillet Genel
Domaine Pont Juillet Genel
Image More +55 fotoğraf
Domaine Pont Juillet
1, Route de Farges Burgonya, Fontaines

Fontaines bölgesindeki Domaine Pont Juillet misafirlere kırsal bölgede, Chateau de Germolles Kalesi ve Nicephore Niepce Fotoğraf Tarihi Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Hospices de Beaune Müzesi ile 27,1 km (16,8 mil) ve Beaune Levernois Golf ile 36,2 km (22,5 mil) mesafede.

Restoranda Domaine Pont Juillet misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Barok stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Buzdolabı ve Mikrodalga, Bahçe Manzaralı
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Küvet
Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x