La Maison Di Sara

Santa Maria la Carita
La Maison Di Sara Genel
La Maison Di Sara Genel
La Maison Di Sara Öne Çıkan Resim
La Maison Di Sara Dış Mekan
La Maison Di Sara Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
La Maison Di Sara
Str. Scafati 210 B , Santa Maria la Carita

Santa Maria la Carità bölgesindeki La Maison Di Sara misafirlere Shrine of the Virgin of the Rosary of Pompei Kilisesi ve Pompeii Arkeoloji Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Corso Italia ile 22,4 km (13,9 mil) ve Sorrento Marinası ile 25,1 km (15,6 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 2 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x