Beatrice Home B&B

Pompei
Beatrice Home B&B Genel
Beatrice Home B&B Öne Çıkan Resim
Beatrice Home B&B Dış Mekan
Beatrice Home B&B Dış Mekan
Beatrice Home B&B Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Beatrice Home B&B
Traversa Vicinale Messigno 5 , Pompei

Pompei bölgesindeki Beatrice Home B&B konaklamanızda, Pompeii Arkeoloji Parkı ve Sorrento Peninsula ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 7,1 mi (11,4 km) ve Piazza Tasso ile 16,6 mi (26,8 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Luxury Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x