La Locanda Paradiso

Apennine Mountains, Perugia
La Locanda Paradiso Genel
La Locanda Paradiso Genel
La Locanda Paradiso Genel
La Locanda Paradiso Genel
La Locanda Paradiso Genel
Image More +37 fotoğraf
La Locanda Paradiso
Strada traversa di Sant'Egidio, 3 Apennine Mountains, Perugia

Perugia bölgesindeki La Locanda Paradiso misafirlere kırsal bölgede, Cantina Sportoletti ve Tiber River ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çiftlik oteli St. Mary of the Angels Bazilikası ile 6,9 mi (11 km) ve Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 6,9 mi (11,2 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu çiftlik otelinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x