La Grotta Verde

Yunan Adaları, Agios Gordios
La Grotta Verde Genel
La Grotta Verde Genel
La Grotta Verde Genel
La Grotta Verde Öne Çıkan Resim
La Grotta Verde Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
La Grotta Verde
Agios Gordios Yunan Adaları, Agios Gordios

La Grotta Verde misafirlere Korfu bölgesinde, plajda, Agios Gordios Plajı yakınında ve Ionian Sea ile 1 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Korfu İskelesi ile 11,3 mi (18,2 km) ve Paleokastritsa Plajı ile 16,9 mi (27,1 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Androniki Main Restaurant yemek servisi için ideal, bu oda ve kahvaltı sunan otelde toplam 5 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 3 bar/dinlenme salonu ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 353 klimalı oda DVD oynatıcı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı (Private Plunge Pool)
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası, Balkon, Bahçe Manzaralı (Suite)
Room
Superior Süit, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x