La Fontaine Rose Beach Resort

Batı Bölgesi, Durrat Al-Arous
La Fontaine Rose Beach Resort Genel
La Fontaine Rose Beach Resort Öne Çıkan Resim
La Fontaine Rose Beach Resort Dış Mekan
La Fontaine Rose Beach Resort Dış Mekan
La Fontaine Rose Beach Resort İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
La Fontaine Rose Beach Resort
Dorrat Alaroos City, Dhahban Batı Bölgesi, Durrat Al-Arous

Cidde bölgesindeki La Fontaine Rose Beach Resort konaklamanızda, Durrah Marina ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dhahban Camisi ile 12,1 mi (19,5 km) ve Twina Balık Pazarı ile 12,2 mi (19,7 km) mesafede.

Misafirlerimiz için özel havuz bulunan 10 odamız vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x