Orchid Suites 4

Batı Bölgesi, Obhur Al-Janoubiyah
Orchid Suites 4 Genel
Orchid Suites 4 Genel
Orchid Suites 4 Genel
Orchid Suites 4 Öne Çıkan Resim
Orchid Suites 4 Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Orchid Suites 4
King Abdul Aziz Road Obhur Al Janoubiah Batı Bölgesi, Obhur Al-Janoubiyah

Cidde bölgesindeki Orchid Suites 4 konaklamanızda Kral Abdullah Sports City Stadyumu ve Denizdeki Rahman Camisi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Kızıldeniz Alışveriş Merkezi ile 12 mi (19,3 km) ve Jeddah Superdome ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 82 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x