La Finestra sulla Fiera

Motor Valley, Bologna
La Finestra sulla Fiera Öne Çıkan Resim
La Finestra sulla Fiera Dış Mekan
La Finestra sulla Fiera Dış Mekan
La Finestra sulla Fiera İç Mekan
La Finestra sulla Fiera İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
La Finestra sulla Fiera
Via Giovanni Bertini 32 Motor Valley, Bologna

Bologna (Bologna Fiere Bölgesi) bölgesindeki La Finestra sulla Fiera misafirlere BolognaFiere ve EuropAuditorium Theater ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel İkiz Kuleler ile 2,3 mi (3,7 km) ve Sant'Orsola Malpighi Hastanesi ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

La Finestra sulla Fiera misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x