La Finca - Luxury Suites Hotel

Negev Çölü (bölgesi), Beersheba
La Finca - Luxury Suites Hotel Genel
La Finca - Luxury Suites Hotel Öne Çıkan Resim
La Finca - Luxury Suites Hotel Dış Mekan
La Finca - Luxury Suites Hotel Dış Mekan
La Finca - Luxury Suites Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
La Finca - Luxury Suites Hotel
Smilanski Street Negev Çölü (bölgesi), Beersheba

Beersheba bölgesindeki La Finca - Luxury Suites Hotel konaklamanızda, Negev Sanat Müzesi ve Carasso Bilim Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Abraham's Well International Turizm Danışma Merkezi ile 0,5 mi (0,9 km) ve İngiliz WWI Askeri Mezarlığı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x