La Fattoria sul Mare

Costa Degli Dei, Torre Ruffa
La Fattoria sul Mare Genel
La Fattoria sul Mare Öne Çıkan Resim
La Fattoria sul Mare Dış Mekan
La Fattoria sul Mare Dış Mekan
La Fattoria sul Mare Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
La Fattoria sul Mare
Torre Ruffa Costa Degli Dei, Torre Ruffa

La Fattoria sul Mare misafirlere Ricadi bölgesinde, plaj yakınında, Spiaggia del Tono ve Deniz Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan küçük otel Grotticelle Plajı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Praia di Fuoco ile 2 mi (3,1 km) mesafede.

Küçük otelin restoran, misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 10 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için karaoke, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet vardır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x