Borgo Donna Canfora

Costa Degli Dei, Ricadi
Borgo Donna Canfora Genel
Borgo Donna Canfora Genel
Borgo Donna Canfora Genel
Borgo Donna Canfora Genel
Borgo Donna Canfora Genel
Image More +56 fotoğraf
Borgo Donna Canfora
Località Tonicello snc San Nicolò Costa Degli Dei, Ricadi

Ricadi bölgesindeki Borgo Donna Canfora konaklamanızda, Spiaggia del Tono ve Deniz Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan çiftlik oteli Grotticelle Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Capo Vaticano Deniz Feneri ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu çiftlik otelinde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x