La Demeure

Guingamp
La Demeure Genel
La Demeure Genel
La Demeure Öne Çıkan Resim
La Demeure Dış Mekan
La Demeure Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
La Demeure
5 Rue Du General De Gaulle , Guingamp

La Demeure konaklamanızda, Guingamp merkezinde, Jardin Public de Guingamp yakınında ve Basilique Notre Dame du Bon Secours ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Chateau de Pierre II ile 0,5 km (0,3 mil) ve Ancienne prison de Guingamp ile 0,6 km (0,4 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Gradlon)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Mélusine)
Tek
Tek Kişilik Oda (Tartuffo)
Tek
Tek Kişilik Oda (Capucine)
Tek
Tek Kişilik Oda (Reglisse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x