Auberge Ti'gousket

Guingamp
Auberge Ti'gousket Genel
Auberge Ti'gousket Genel
Auberge Ti'gousket Genel
Auberge Ti'gousket Dış Mekan
Auberge Ti'gousket Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Auberge Ti'gousket
7 Rue Anatole le Braz , Guingamp

Guingamp bölgesindeki Auberge Ti'gousket konaklamanızda, Chateau de Pierre II ve Ancienne prison de Guingamp ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Basilique Notre Dame du Bon Secours ile 0,5 mi (0,9 km) ve Jardin Public de Guingamp ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 5 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın, ortak kullanılan alanda bir buzdolabı ve kilitli dolap mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x