La Corte Vetere

Sasso Caveoso
La Corte Vetere Genel
La Corte Vetere Genel
La Corte Vetere Öne Çıkan Resim
La Corte Vetere İç Mekan
La Corte Vetere Kahvaltı
Image More +51 fotoğraf
La Corte Vetere
Rione Vetera, 70 , Sasso Caveoso

La Corte Vetere misafirlere Matera merkezinde, Sassi di Matera yakınında ve Matera Katedrali ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Matera ve Sassi Seyir Noktası ile 4,6 mi (7,5 km) ve San Nicola dei Greci ve Madonna delle Virtù Taş Kiliseleri ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Room
Junior Süit
Room
Stüdyo
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x