La Chambre at Lanta

Güney Tayland, Saladan
La Chambre at Lanta Öne Çıkan Resim
La Chambre at Lanta Dış Mekan
La Chambre at Lanta Dış Mekan
La Chambre at Lanta Dış Mekan
La Chambre at Lanta Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
La Chambre at Lanta
395 Moo 1, T. Saladan Güney Tayland, Saladan

La Chambre at Lanta misafirlere Ko Lanta merkezinde, Sala Dan Community Okulu ve Sala Dan İskelesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Klong Dao Plajı ile 1,3 mi (2,1 km) ve Long Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda (Corridor View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x