La Chamberte

Languedoc Sahili, Villeneuve-les-Beziers
La Chamberte Öne Çıkan Resim
La Chamberte Yerinde Yemek
La Chamberte Yerinde Yemek
La Chamberte Yerinde Yemek
La Chamberte Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
La Chamberte
10 Rue De La Source Languedoc Sahili, Villeneuve-les-Beziers

Villeneuve-les-Beziers bölgesindeki La Chamberte konaklamanızda, Canal du Midi ve La Cigalière ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Collegiate Church of Our Lady of Grace ile 2,6 mi (4,2 km) ve Occitanie Çağdaş Sanat Bölge Müzesi / Pyrénées-Méditerranée ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Table d'hôte, La Chamberte misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x