The Originals Access, Hôtel Béziers Est

Languedoc Sahili, Villeneuve-les-Beziers
The Originals Access, Hôtel Béziers Est Genel
The Originals Access, Hôtel Béziers Est Genel
The Originals Access, Hôtel Béziers Est Genel
The Originals Access, Hôtel Béziers Est Genel
The Originals Access, Hôtel Béziers Est Öne Çıkan Resim
Image More +44 fotoğraf
The Originals Access, Hôtel Béziers Est
6 Avenue Des Colombes Parc De La Montagnette Languedoc Sahili, Villeneuve-les-Beziers

Villeneuve-les-Beziers bölgesindeki The Originals Access, Hôtel Béziers Est misafirlere banliyöde, Canal du Midi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve La Cigalière ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plage Naturiste Cap d'Agde ile 14,4 mi (23,2 km) ve Stade de la Mediterranee ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Restoranda The Originals Access, Hôtel Béziers Est misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x