La Casona Santo Domingo

Güney Tenerife, Guimar
La Casona Santo Domingo Genel
La Casona Santo Domingo Öne Çıkan Resim
La Casona Santo Domingo Dış Mekan
La Casona Santo Domingo Dış Mekan
La Casona Santo Domingo Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
La Casona Santo Domingo
Calle Santo Domingo, 32 Güney Tenerife, Guimar

La Casona Santo Domingo misafirlere Guimar bölgesinde, golf sahasına yakın, Piramides de Guimar Arkeolojik Sit Alanı ve Tenerife Beaches 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Playa La Charcada ile 3,1 mi (5 km) ve Las Ventanas de Guimar Yürüyüş ve Tırmanış Yolu ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı LA CASONA misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Charme
Charme
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası (1 Bathroom)
Cosy
Cosy

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x