Hotel Rural La Raya 1866

Güney Tenerife, Guimar
Hotel Rural La Raya 1866 Dış Mekan
Hotel Rural La Raya 1866 Dış Mekan
Hotel Rural La Raya 1866 Dış Mekan
Hotel Rural La Raya 1866 Dış Mekan
Hotel Rural La Raya 1866 Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Hotel Rural La Raya 1866
Calle la Raya 25 Güney Tenerife, Guimar

Hotel Rural La Raya 1866 konaklamanızda Guimar bölgesinde, Piramides de Guimar Arkeolojik Sit Alanı ile 1,4 km (0,8 mi) ve Tenerife Beaches ile 7 km (4,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu çevre dostu otel Candelaria Plajı ile 11,4 km (7,1 mi) ve Nuestra Señora de Candelaria Bazilikası ile 11,7 km (7,3 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Terrace and Private Pool Canistel
Family
Family Oda, Teras, Bahçe Manzaralı (Almendra)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Teras, Bahçe Manzaralı (Pitanga)
Suite
Suite Sea and Mountain Views, Drago

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x