La Casa Di Nonna

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Episkopos
La Casa Di Nonna Genel
La Casa Di Nonna Öne Çıkan Resim
La Casa Di Nonna Dış Mekan
La Casa Di Nonna Dış Mekan
La Casa Di Nonna Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
La Casa Di Nonna
Episkopos Nikianas Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Episkopos

La Casa Di Nonna misafirlere Lefkas bölgesinde, plaj yakınında, Episkopos Plajı ve Ionian Sea yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Paralia Episkopos Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Ligia Plajı ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

16 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler 100 metre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x