Florena Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Episkopos
Florena Hotel Öne Çıkan Resim
Florena Hotel Dış Mekan
Florena Hotel Dış Mekan
Florena Hotel İç Mekan
Florena Hotel Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Florena Hotel
Episkopos, Nikiana Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Episkopos

Florena Hotel misafirlere Lefkas bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Episkopos Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paralia Episkopos Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Ligia Plajı ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Oda, Zemin Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x