La Casa del Arupo

Sierra, Quito
La Casa del Arupo Genel
La Casa del Arupo Genel
La Casa del Arupo Öne Çıkan Resim
La Casa del Arupo Dış Mekan
La Casa del Arupo Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
La Casa del Arupo
Juan Rodriguez E7-22 y Reina Victoria Sierra, Quito

La Casa del Arupo misafirlere Quito (La Mariscal) bölgesinde, Foch Meydanı yakınında ve La Mariscal El Sanatları Marketi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ekvador Papalığa Ait Katolik Üniversitesi ile 2 km (1,3 mil) ve Ulusal Ant Bazilikası ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x