La Casa de Lylou

Prata Coast, Figueira da Foz
La Casa de Lylou Dış Mekan
La Casa de Lylou Dış Mekan
La Casa de Lylou Dış Mekan
La Casa de Lylou İç Mekan
La Casa de Lylou Kahvaltı
Image More +22 fotoğraf
La Casa de Lylou
Estr. Santa Luzia, 2 Prata Coast, Figueira da Foz

La Casa de Lylou misafirlere Figueira da Foz (Lavos) bölgesinde, Salt Museum Nucleus ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Figueira da Foz Tenis Kulübü ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu tatil evi Figueira da Foz Plajı ile 9,3 km (5,8 mi) ve Municipal Market ile 9,3 km (5,8 mi) mesafede.

LA CASA DE LYLOU, La Casa de Lylou misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 22-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil evinde ayrıca kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Bungalov, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Bungalov, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x