La Caravelle

L'extreme-sud, Bonifacio
La Caravelle Genel
La Caravelle Genel
La Caravelle Genel
La Caravelle Öne Çıkan Resim
La Caravelle Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
La Caravelle
35 Quai Jerome Comparetti L'extreme-sud, Bonifacio

La Caravelle misafirlere Bonifacio bölgesinde, deniz kıyısında, Bonifacio Limanı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Plage de Sutta Rocca ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santa Giulia Plajı ile 13,5 mi (21,7 km) ve Bonifacio Citadel ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan restaurant la caravelle yemek servisi için ideal, bu otelde, 3 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Avlu Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Liman Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit, Liman Manzaralı
Junior
Junior Süit, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x