Hotel Genovese

L'extreme-sud, Bonifacio
Hotel Genovese Öne Çıkan Resim
Hotel Genovese Dış Mekan
Hotel Genovese Dış Mekan
Hotel Genovese Dış Mekan
Hotel Genovese Dış Mekan
Image More +105 fotoğraf
Hotel Genovese
Quartier De La Citadelle Haute Ville L'extreme-sud, Bonifacio

Hotel Genovese misafirlere Bonifacio merkezinde, Bonifacio Citadel ve Eglise Saint-Dominique de Bonifacio yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santa Giulia Plajı ile 14,1 mi (22,6 km) ve Memorial du Passe Bonifacio ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 18 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Veranda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Liman Manzaralı
Junior
Junior Süit
Süit,
Süit, Teras
Luxury
Luxury Süit (Annex Building Genovese, Harbour Side)
Panoramic
Panoramic Süit, Deniz Manzaralı (Annex Building Genovese, Harbour Side)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x