La Bali

Lesser Sunda Islands, Sanur Kauh
La Bali Öne Çıkan Resim
La Bali Dış Mekan
La Bali Dış Mekan
La Bali Dış Mekan
La Bali Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
La Bali
Jalan Mertasari 20 Sanur Lesser Sunda Islands, Sanur Kauh

Denpasar bölgesindeki La Bali misafirlere okyanus kıyısında, Pura Blanjong ve Sanur Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Le Mayeur Müzesi ile 4,9 km (3 mi) mesafede.

Restoranda La Bali misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Luxury Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x