L'Hostalet d'Arenys de Mar

Costa Del Maresme, Arenys de Mar
L'Hostalet d'Arenys de Mar Genel
L'Hostalet d'Arenys de Mar Öne Çıkan Resim
L'Hostalet d'Arenys de Mar Dış Mekan
L'Hostalet d'Arenys de Mar Dış Mekan
L'Hostalet d'Arenys de Mar Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
L'Hostalet d'Arenys de Mar
C/ Escolapies, 8 Costa Del Maresme, Arenys de Mar

L'Hostalet d'Arenys de Mar misafirlere Arenys de Mar merkezinde, Platja Primera ve Puerto de Arenys de Mar ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Canet de Mar Beach ile 1,1 mi (1,8 km) ve Platja del Cavalló ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x