Hostal La Lluna

Costa Del Maresme, Arenys de Mar
Hostal La Lluna Öne Çıkan Resim
Hostal La Lluna Dış Mekan
Hostal La Lluna Dış Mekan
Hostal La Lluna İç Mekan
Hostal La Lluna İç Mekan
Image More +72 fotoğraf
Hostal La Lluna
Carrer d'Avall,52 Costa Del Maresme, Arenys de Mar

Hostal La Lluna misafirlere Arenys de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Platja Primera ve Puerto de Arenys de Mar ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Santa Susanna Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) ve Platja de la Musclera ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Restaurant ideal; otelin restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x