L'EssenCiel

Piré-Chancé
L'EssenCiel Öne Çıkan Resim
L'EssenCiel Spa
L'EssenCiel Lobi
L'EssenCiel Oda
L'EssenCiel Oda
L'EssenCiel
Domaine du Château des pères Route de Boistrudan , Piré-Chancé

Piré-Chancé bölgesindeki L'EssenCiel misafirlere bölge parkında, Enigmaparc ve La Roche-aux-Fees ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Youpi Parc ile 9,5 mi (15,2 km) ve St. Maximilian Kolbe Kilisesi ile 10,8 mi (17,3 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 42 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Nid Azur)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Nid Horizon)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Nid Celeste)
Oda
Oda (Nid Canopée)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Nid Sur les Bois)
Oda
Oda (Nid Essence)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x