Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup

Domloup
Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup Genel
Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup Genel
Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup Genel
Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup Öne Çıkan Resim
Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup
12 rue du petit bois , Domloup

Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup konaklamanızda Domloup bölgesinde, Espace des Sciences ile 14,5 km (9 mi) ve Musee de Bretagne ile 14,6 km (9 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Thabor Botanik Bahçeleri ile 15,2 km (9,4 mil) ve Brittany Parlamentosu ile 16,4 km (10,2 mil) mesafede.

Chambre d'hôtes La Métairie à Domloup misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x