L'Enclos des Lauriers Roses

Languedoc-roussillon, Cabrieres
L'Enclos des Lauriers Roses Öne Çıkan Resim
L'Enclos des Lauriers Roses Dış Mekan
L'Enclos des Lauriers Roses Dış Mekan
L'Enclos des Lauriers Roses Dış Mekan
L'Enclos des Lauriers Roses Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
L'Enclos des Lauriers Roses
71, Rue Du 14 Juillet Languedoc-roussillon, Cabrieres

Cabrieres bölgesindeki L'Enclos des Lauriers Roses misafirlere kırsal bölgede, Pont du Gard Müzesi ve Nemausus ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pont du Gard ile 9 mi (14,4 km) ve La Gramiere Şaraphanesi ile 8 mi (12,8 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için L Enclos des Saveurs ideal; otelin havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire (Suite)
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x