Domaine des Escaunes

Provence (bölge), Sernhac
Domaine des Escaunes Genel
Domaine des Escaunes Genel
Domaine des Escaunes Genel
Domaine des Escaunes Genel
Domaine des Escaunes Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
Domaine des Escaunes
5 RUE DES BOURGADES Provence (bölge), Sernhac

Domaine des Escaunes konaklamanızda Sernhac bölgesinde, Pont du Gard ile 8,2 km (5,1 mi) ve Saint-Roman Manastırı ile 12,6 km (7,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Chateau de Tarascon ile 17,6 km ve Haribo Şeker Müzesi ile 18,3 km mesafede.

L'Archestrate yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bisiklet turu bilgileri ve elektrikli bisiklet şarj istasyonu vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Junior
Junior Süit, Teras
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda
Comfort
Comfort Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x