L'Anderenis

Andernos-les-Bains
L'Anderenis Genel
L'Anderenis Genel
L'Anderenis Genel
L'Anderenis Genel
L'Anderenis Genel
Image More +124 fotoğraf
L'Anderenis
9 Boulevard de la Plage , Andernos-les-Bains

L'Anderenis misafirlere Andernos-les-Bains bölgesinde, okyanus kıyısında, Arcachon Koyu ve Biscay Körfezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pilat Kum Tepesi Plajı ile 25,5 mi (41,1 km) ve Plage de la Jetée ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Efcharisto)
Dört
Dört Kişilik Oda (Helios)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Bougainville)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Poudree)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Cabane)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Surf)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Mascaret)
Dört
Dört Kişilik Oda (Belharra)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Pampre)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Sable)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x