HOTEL LE 25

Andernos-les-Bains
HOTEL LE 25 Genel
HOTEL LE 25 Genel
HOTEL LE 25 Öne Çıkan Resim
HOTEL LE 25 Dış Mekan
HOTEL LE 25 Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
HOTEL LE 25
25 Av. Jean Sacchetti , Andernos-les-Bains

HOTEL LE 25 misafirlere Andernos-les-Bains bölgesinde, plaj yakınında, Eglise Saint Eloi ve Plage de la Jetée 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Arcachon Koyu ile 1,1 mi (1,7 km) ve Pilat Kum Tepesi Plajı ile 24,5 mi (39,4 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x