Kysthotellet Djursland

Djursland, Grenaa
Kysthotellet Djursland Genel
Kysthotellet Djursland Genel
Kysthotellet Djursland Genel
Kysthotellet Djursland Genel
Kysthotellet Djursland Genel
Image More +40 fotoğraf
Kysthotellet Djursland
Kystvej 26 Djursland, Grenaa

Kysthotellet Djursland konaklamanızda Grenaa bölgesinde, Ree Park Ebeltoft Safari ile 23 km (14,3 mi) ve Djurs Sommerland ile 24,8 km (15,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Ebeltoft Plajı ile 30,7 km (19 mi) mesafede.

Yemek servisi için Hotelrestaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 160 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun, Bahçeli
Room
Business İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x