Kyo No Yado Nishioji

Kinki (bölge), Kyoto
Kyo No Yado Nishioji Genel
Kyo No Yado Nishioji Genel
Kyo No Yado Nishioji Genel
Kyo No Yado Nishioji Genel
Kyo No Yado Nishioji Genel
Image More +111 fotoğraf
Kyo No Yado Nishioji
47-1 Shichijogosyonouchikitamachi Shimogyo-Ku Kinki (bölge), Kyoto

Kyoto (Shimogyo) bölgesindeki Kyo No Yado Nishioji misafirlere Toji Tapınağı ve Nijō Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Kitano Tenmangū Tapınağı ile 5,1 km (3,2 mi) ve Kinkaku-ji Budist Tapınağı ile 5,7 km (3,6 mi) mesafede.

Kyo No Yado Nishioji misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulur, ayrıca düz ekran televizyon vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere gözetimli çocuk bakımı, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Oda
Oda (Familie)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x