Kwa Mzushi Bondeni Hotel

Zanzibar, Zanzibar Town
Kwa Mzushi Bondeni Hotel Öne Çıkan Resim
Kwa Mzushi Bondeni Hotel İç Mekan
Kwa Mzushi Bondeni Hotel Yerinde Yemek
Kwa Mzushi Bondeni Hotel Banyo Tipleri
Kwa Mzushi Bondeni Hotel Mutfak
Image More +4 fotoğraf
Kwa Mzushi Bondeni Hotel
Mto pepo/Mkapa Road Zanzibar, Zanzibar Town

Kwa Mzushi Bondeni Hotel size Zanzibar Town merkezinde, Kariakoo Amusement Park ve Jaw's Corner ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chapwani Adası ile 1,6 mi (2,6 km) ve Masingini Forest ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 oda mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere otelde alışveriş, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x