Kuta Suci Beach Hotel

Lesser Sunda Islands, Kuta
Kuta Suci Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Kuta Suci Beach Hotel Dış Mekan
Kuta Suci Beach Hotel Dış Mekan
Kuta Suci Beach Hotel İç Mekan
Kuta Suci Beach Hotel İç Mekan
Image More +52 fotoğraf
Kuta Suci Beach Hotel
Jalan Pantai Kuta no.37 Kuta Lesser Sunda Islands, Kuta

Kuta Suci Beach Hotel misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Kuta Meydanı ve Kuta Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Legian Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Seminyak Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x