Bali Summer Hotel

Lesser Sunda Islands, Kuta
Bali Summer Hotel Genel
Bali Summer Hotel Öne Çıkan Resim
Bali Summer Hotel Dış Mekan
Bali Summer Hotel Dış Mekan
Bali Summer Hotel İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Bali Summer Hotel
Jalan Pantai Kuta No. 38 Lesser Sunda Islands, Kuta

Bali Summer Hotel misafirlere Kuta (Kuta Merkezi) bölgesinde, Kuta Meydanı ve Kuta Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Legian Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Seminyak Plajı ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

48 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x