Kurgo Villa Hotel

Baltic Sea, Parnu
Kurgo Villa Hotel Genel
Kurgo Villa Hotel Genel
Kurgo Villa Hotel Öne Çıkan Resim
Kurgo Villa Hotel Dış Mekan
Kurgo Villa Hotel Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Kurgo Villa Hotel
Papli 13 Baltic Sea, Parnu

Kurgo Villa Hotel size Parnu merkezinde, Parnu Plajı ile 5 dakika yürüyüş ve Tervise Paradiis Water Park ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chaplin Merkezi ile 0,6 mi (1 km) ve Pärnu New Art Museum ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

27 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x