Estonia Resort Hotel & Spa

Baltic Sea, Parnu
Estonia Resort Hotel & Spa Genel
Estonia Resort Hotel & Spa Genel
Estonia Resort Hotel & Spa Genel
Estonia Resort Hotel & Spa Genel
Estonia Resort Hotel & Spa Genel
Image More +80 fotoğraf
Estonia Resort Hotel & Spa
A.H. Tammsaare pst. 4a/6 Baltic Sea, Parnu

Estonia Resort Hotel & Spa misafirlere Parnu merkezinde, Chaplin Merkezi ve Pärnu New Art Museum ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lydia Koidula monument ile 0,5 mi (0,9 km) ve Statue of Raimond Valgre ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Noot Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.30 arasında yapılmaktadır.

106 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bornoz ve terlik vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Parnu bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5274 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit
Süit
Family
Family Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x