Kumla Hotel

Narke, Fylsta
Kumla Hotel Öne Çıkan Resim
Kumla Hotel Dış Mekan
Kumla Hotel Kahvaltı
Kumla Hotel Yerinde Yemek
Kumla Hotel Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Kumla Hotel
Stationsgatan 4 Narke, Fylsta

Kumla Hotel misafirlere Kumla bölgesinde, havaalanı yakınında ve Marieberg Galleria ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hallsberg Belediye Sarayı ile 6 mi (9,6 km) ve Hallsberg Çocuk Müzesi ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Yemek servisi için KumlaHotel ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

42 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Plus)
Superior
Superior Oda
Süit
Süit
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x