Hotell Stinsen

Narke, Hallsberg
Hotell Stinsen Genel
Hotell Stinsen Genel
Hotell Stinsen Genel
Hotell Stinsen Genel
Hotell Stinsen Genel
Image More +42 fotoğraf
Hotell Stinsen
Stortorget 3 Narke, Hallsberg

Hotell Stinsen misafirlere Hallsberg merkezinde, Hallsberg Çocuk Müzesi yakınında ve Hallsberg Belediye Sarayı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Asbro Gölü İskelesi ile 8,6 mi (13,8 km) ve Marieberg Galleria ile 13 mi (20,9 km) mesafede.

Hotell Stinsen misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

89 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Hallsberg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Fourth Floor)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo (First Floor)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (First Floor)
Room
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo (Second Floor)
Room
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo (Third Floor)
Room
Tek Kişilik Oda, Özel Banyo (Fourth Floor)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Second Floor)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Third Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x