Kumari Guest House

Katmandu Vadisi, Bhaktapur
Kumari Guest House Genel
Kumari Guest House Öne Çıkan Resim
Kumari Guest House Dış Mekan
Kumari Guest House Dış Mekan
Kumari Guest House Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Kumari Guest House
Durbar Square Katmandu Vadisi, Bhaktapur

Bhaktapur bölgesindeki Kumari Guest House konaklamanızda, National Art Gallery ve Pashupatinath Temple yakınında konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Boudhanath ile 7,7 mi (12,4 km) ve Pashupatinath Tapınağı ile 8,1 mi (13,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda
Standard
Standard Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x