Golden Gate Guest House

Katmandu Vadisi, Bhaktapur
Golden Gate Guest House Genel
Golden Gate Guest House Öne Çıkan Resim
Golden Gate Guest House Dış Mekan
Golden Gate Guest House Dış Mekan
Golden Gate Guest House İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Golden Gate Guest House
Durbar Square - 11 P.O. Box 21 Katmandu Vadisi, Bhaktapur

Golden Gate Guest House misafirlere Bhaktapur merkezinde, Taumadhi Meydanı ve Pashupatinath Temple yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Boudhanath ile 7,7 mi (12,4 km) ve Pashupatinath Tapınağı ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 10 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Avlu Manzaralı
Budget
Budget Double or Twin Room Shared Bathroom
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilebilir, Avlu Manzaralı
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Avlu Manzaralı, Avlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x