Kuldesak Villas

Pasteur
Kuldesak Villas Öne Çıkan Resim
Kuldesak Villas Dış Mekan
Kuldesak Villas Dış Mekan
Kuldesak Villas Dış Mekan
Kuldesak Villas Dış Mekan
Image More +95 fotoğraf
Kuldesak Villas
Jl. Cipedes Tengah no. 138 B , Pasteur

Kuldesak Villas misafirlere Bandung (Pasteur) bölgesinde, Barli Müzesi ve Karang Setra Su Parkı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Sekolah Tinggi Pariwisata Bandung Üniversitesi ile 1,2 mi (2 km) ve Paris Van Java Alışveriş Merkezi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Villa, 2 Yatak Odası
Room
Exclusive Villa, 3 Yatak Odası
Room
Exclusive Villa, 4 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x